Video: Marčelo & Raid – Dvadeset - DMT NEWS

Breaking News

Video: Marčelo & Raid – Dvadeset

Nakon šaljivog Flešbeka, čiji kraj spota ukazuje Marčelov povratak u sadašnjost, uz rakiju srpski se reper prihvaća drugih ne tako humorističnih tema, no ne kao glavni protagonista već kao posmatrač sa strane.
Naime, treći single sa uskorašnjeg albuma Nojeva Varka, uvodi nas u monolog osobe koja ne želi otići na dvadesetu godišnjicu svoje mature i izjašnjava se zašto. Ubrzo se shvaća da je priča mnogo dublja, te da je u stvarnosti tu riječ o gubitku prijatelja i depresiji; teme koje za okruglim kafanskim stolom Marčelo pozorno analizira. U spotu Nemanje Maraša pojavljuju se i ostali prijatelji koje taj poznanik opisuje u ne baš pozitivnoj atmosferi postavke koja pomalo podsjeća na Posljednu Večeru. Zbilja vrhunski.

Ovom fenomenalnom, ali tužnom trakom Raid produkcije Marčelo službeno objavljuje točan datum izlaska albuma, što je 21.12. ove godine, kao i malo detaljnije objašnjenje što možemo očekivati od albuma;

Nije da bend i ja mislimo kako je Nojeva Varka baš neki saundtrek za novogodišnje praznike, ali možda jeste baš time što nije – bilo bi lepo da svi zajedno neke stvari ostavimo u ovoj godini i u sledeću uđemo s nešto nade: koliko je ko još ima u zalihama, neka podeli s drugima. Celi ovaj album zapravo je priča o tome: gubitku i vraćanju nade.

Uz spot, single je dostupan na streaming servisima prateći ovaj link.

The post Video: Marčelo & Raid – Dvadeset appeared first on Blackout Hip Hop.

#DmtDaily



Music

via https://www.DMT.NEWS

RetroFlava, Khareem Sudlow